Ga naar hoofdinhoud

Eindevaluatie In voor Zorg traject

Hoe kunnen we helpen?

Categorieën

Eindevaluatie In voor Zorg traject

En ineens is het zover. De eindevaluatie van het In voor Zorg traject vindt op 18 januari 2017 plaats. Hannie Treffers programmamanager  en Gerbrand Willemsen tranchemanager van ‘ In voor zorg’ gaan voor in de discussie die zo’n anderhalf uur zal gaan duren. Ze stellen pittige vragen zoals: Wat zijn de ambities van de Zorg coöperatie Ameland (hierna ZcA), Wat is het bestaansrecht van de ZcA, Hoe borgt de ZcA wat er tot nu toe is bereikt? We konden ons in de discussie omtrent deze vragen goed staande houden. Naar voren komt , dat het belangrijk is om niet teveel onderwerpen tegelijk te willen aanpakken. Focus! Beter drie thema’s voor 100% , dan vijf voor 80%. Gelukkig waren we hierin al goed op weg.

Namens de ZcA bedankt onze voorzitter Jacob de Groot  onze coaches geleverd door: ‘ In voor Zorg’ , beide heren Piet Gorter  en Kornelis Afman voor hun inzet, kennis en kunde de afgelopen jaren. We zijn allen zeer verheugd dat ze hebben besloten om er nog een jaar aan vast te plakken.

Omdat het traject wel formeel wordt afgesloten kreeg de ZcA een zeefdruk. We zoeken nog een plek waar zoveel mogelijk mensen er van kunnen genieten. Het was een bijeenkomst waar je weer wordt geprikkeld om verder te gaan. Met andere woorden op naar het vervolg om onze doelen te bereiken.

Inhoudsopgave
Back To Top